THE SITE WAS REDONE SOME MEMBERS WHERE LOST IF YOU CAN'T LOG IN MOST LIKELY YOU HAVE TO RE REGISTER SORRY
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: what the......???!!!!

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth, MA
    Posts
    352
    Thanks
    34
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default what the......???!!!!

    so out of no where, jeep started to idle erracticly. almost to the point of stallin but would bounce back up to 2K RPM and then repeat. WTF? help please. MT, we should see wats up with this tomorrow if your up for it......
    |__________
    /__l_l_,\____\,___
    l_---l_l__l---[ ]llllll[ ]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)


    soooo much more to come!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Bedford MA
    Posts
    474
    Thanks
    43
    Thanked 49 Times in 34 Posts

    Default

    sounds like a 02 sensor but i may be wrong you have to scan it

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth, MA
    Posts
    352
    Thanks
    34
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default

    well ya, my light has ben on for awhile, but havnt had this problem since i did the radiator....... why would it happen all of a sudden
    |__________
    /__l_l_,\____\,___
    l_---l_l__l---[ ]llllll[ ]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)


    soooo much more to come!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Bedford MA
    Posts
    474
    Thanks
    43
    Thanked 49 Times in 34 Posts

    Default

    because you beat the shit out of it


  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth Mass
    Posts
    179
    Thanks
    37
    Thanked 14 Times in 11 Posts

    Default

    He brought it to Advance and I got two o2 codes. So it is probly that plus the giant hole in the muffler doesn't help.
    93zj 5.2 with factory skid plates. Dynomax muffler, open intake, american racing rims, front tow hooks and side band cb. 3.5 RE lift as of 1/6/10. lets not forget I got branded to. 31 bfg's
    Dan

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth, MA
    Posts
    352
    Thanks
    34
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default

    ummmmmm..... thats my lous custom exhaust........... LMAO
    |__________
    /__l_l_,\____\,___
    l_---l_l__l---[ ]llllll[ ]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)


    soooo much more to come!

  7. #7
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New Bedford MA
    Posts
    474
    Thanks
    43
    Thanked 49 Times in 34 Posts

    Default

    what where the codes?????????

  8. #8
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth, MA
    Posts
    352
    Thanks
    34
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default

    i dont know. dan didnt tell me. i know one of them is the voltage code.......
    |__________
    /__l_l_,\____\,___
    l_---l_l__l---[ ]llllll[ ]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)


    soooo much more to come!

  9. #9
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth Mass
    Posts
    179
    Thanks
    37
    Thanked 14 Times in 11 Posts

    Default

    I don't remember the code numbers. Take it to the Plymouth one and get them read again. One was the heater circut and the other was no signal i think.
    93zj 5.2 with factory skid plates. Dynomax muffler, open intake, american racing rims, front tow hooks and side band cb. 3.5 RE lift as of 1/6/10. lets not forget I got branded to. 31 bfg's
    Dan

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Plymouth, MA
    Posts
    352
    Thanks
    34
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default

    P0154-O2 2/1 signal inactive.
    P0135-O2 1/1 heater circuit
    P0141-O2 1/2 heater circuit

    thats some of them from my book.....
    |__________
    /__l_l_,\____\,___
    l_---l_l__l---[ ]llllll[ ]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)


    soooo much more to come!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •